24.12.2012

OUR CHRISTMAS

.. joulupöytä jouluruoka lahjat Hyvää joulua kaikille vielä kerran! Tänäänhän sitä vasta virallisesti toivotetaan. Kuitenkin, aattelin kertoa vähän tästä päivästä teille ja muutenkin meidän jouluperinteistä.

Aamulla heräsin tossa yhdeksän aikoihin riisipuuron tuoksuun ja syötiin sitä sitten perheen kesken. Sitten mun vanhemmat lähti joulusaunaan ja ite jäin ottamaan vieraita vastaan. Meille tuli siis parit sukulaiset hetkeksi istumaan aamupäivää. (? :D) Vaihdettiin siinä lahjoja ja saunan jälkeen ruvettiin valmistelemaan jouluateriaa. Aterian jälkeen rentouduttiin hetki ja tehtiin tossa nyt mitä huvitti. Sitten avattiin lahjat. Myöhemmin kaikki vetäytyi ihailemaan lahjojaan ja tekemään nyt mitä huvitti.  Enää ei oikeen jouluperinteitä ole jäljellä, mut ainaki mä aijon valvoa tänään myöhään.

Tää on nyt samalla tämmönen joululahjapostaus, jossa kerron mitä sain joululahjaksi. Ensinnäkin sain kauan toivomani kaukolaukasimen, joten saattaa tulla tännekkin enemmän asukuvia ja muuta. Toiseksi sain stockmannilta aivan ihanan joulupakkauksen, joka sisälsi ted bakerin sukkia ja kännykkäkotelon, yöpaidan ja alusvaatteita. Kolmanneksi sain paljon suklaata, jota tässä nyt mussuttelen. Sain myös semmosen luomiväripaletin sokokselta & jonkunlaisen ledpeilin. Ihana yllätys oli myös toi hajuvesi ja noi nahkahanskat. Lisäks sain tommosen ihanan harmaan neuleen & pari leffaa. Kiitos pukille. ♥


5 kommenttia:

  1. Ihanan jouluinen postaus & ihanii lahjoij ja oot muutes tosi nätti & asukuva on hieno. ja toi bannerii♥

    VastaaPoista
  2. hyvää joulua ja sul on kiva blogi :)

    http://kar-itc.blogspot.fi/ <- liittyisitkö lukijaks? :3

    VastaaPoista
  3. oi oot saanu ihania lahjoja!:)

    http://pinjakatariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi