2.3.2013

ONE DAY WE'LL BE OLD


1 2 3 4 5 Tässä nytten niitä Tallinnan ostoksia & jotain pientä mitä löysin Kouvolasta. Käytiin eilen äitin kanssa Amarillossa syömässä ja sen jälkeen sokoksessa. Löysin vihdoin ton tangle teezerin, kiitos yhdelle anonyymille joka vihjasi mulle, että se löytyisi sokokselta. ♥ Käytiin vielä veturissa ostamassa mulle noi korvikset. Toi toinen "guessin" koru onkin merekeskuksesta, niinkuin on myös toi pinkki t-paita. Mustan neuleen löysin vero modasta alle kympillä. Tänään oonkin ollut kipeenä. Eilen illalla oli hieman lämpöä, mutta tänään mittari on näyttänyt jostain syystä 34 astetta. No, hyvä tekosyy pitää taas leffamaraton. Toivottavasti en ole ainoa joka rakastaa yli kaiken kaikenmaailman elokuvien töllöttelyä. Se on jotenkin niin rentouttavaa, kun ei tarvitse ajatella mitään muuta, kun sitä leffaa joka pyörii ja unohtaa hetkeksi kaikki velvollisuudet ja muut. Velvollisuuksista puheenollen, mulla olis vielä ne ennen hiihtolomaa annetut läksyt edessä, mutta nyt taidan katsoa vielä yhden leffan. Heipsun! 
 P.S Kiitos iiskulle, kun laitoit sun my daylle ton biisin ja löysin sen. :>

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihana postaus! Nam toi eka kuva! ;3
    JA toi koru on i-h-a-n-a ♥

    VastaaPoista
  2. Aw, aivan upee blogi! :) Pakko liittyä lukijaksi!


    jepesdf.blogspot.com
    344/345

    VastaaPoista
  3. Moips :) sä olit linkannut blogisi tonne mun linkkaa blogisi postaukseen ja sullahan nyt sen verran ihana blogi on, että sä pääsit 4 parhaan joukkoon :)

    http://uglygirlprettydress.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Linkkasit blogisi "Linkkaa blogisi" postaukseen blogissani ja pääsit Top-5:n! Joten kysyn saanko käyttää muutaman kuvan blogistasi blogisi kollaasin tekoon? Jos en niin uskoisin että saan kuitenkin käyttää banneriasi?

    VastaaPoista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi