5.2.2014

FLUORESCENT ADOLESCENT

4 2 3 6 5 1 Heippa taas pitkästä aikaa! Oon ollu nyt pari päivää kipeenä eikä oo oikein huvittanut postailla. Nyt oon kuitenki palannu takas terveen kirjoihin, joten aattelin laittaa ees yhden elonmerkin ittestäni. :-) Oon rentoillut nyt nää pari päivää peiton alla kattoen elokuvia, lukien nälkäpeliä ja kuunnellen musiikkia. Mut pakko myöntää, et on ihan kiva päästä välistä takas arkeenkin, koska mulla ainakin tuppaa olevan vähän tylsää kipeänä.

Tällä postauksella oli kuitenkin muukin tarkoitus kuin tulla vaan löpisemään, sillä ostin viime viikolla ton kaulakorin gina tricotista. Unohin myös näyttää ton taustalla olevan Helsingistä ostetun topin, joka on sopivasti myös ginasta. Ootan jo ihan innoissaan kesää, että pääsen käyttämään tota paitaa ihan oikeesti, eikä se oo vaan vaatekaapin koristeena.

5 kommenttia:

  1. Ostin muutama viikko sitten samanlaisen topin ja samanlaisen kaulakorun, mutta hopean värisenä :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia!(:
    Tykkään paljon tästä ulkoasusta :)♥

    VastaaPoista
  3. Sulla on kivasti tekstiä, mutta toi ylhäällä oleva mainos vähän häiritsee... Header on kuitenkin kaunis ja sulla on kivasti dadgetteja ;) Kuvissa on laatu kohdallaan, joten kiva blogi, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :) mut en voi vaikuttaa tohon mainokseen, kun se tulee indiedaysin kautta

      Poista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi