17.6.2014

STOCKHOLM PART 2

Collage3  Untitled  collage6

Toista matkapostausta Tukholmasta! Oon tosi pahoillani varsinkin joidenkin keikkakuvien laadusta, mutta siellä ei saanut kuvata järkkärillä, joten jouduin tyytymään iphone femman kameraan. 
Lähdettiin joskus kahdentoista aikaa jonottamaan Friends arenalle. Oltiin aluks aika hukassa, että mihin jonoon pitäis mennä ja järkytyttiin, kun meidät neuvottiin melkein parin kilsan pitusen jonon päähän ! Tavallaan se oli kylläkin odotettavissa, koska meidän liput oli tosiaan permannolle eli seisomapaikoille. Siinä sitten jonoteltiin joku kuutisen tuntia (mukaanlukien kaks tuntia vessaan, haha) ja katseltiin meidän perässä olevan jonon kasvavan, kunnes vihdoin päästiin itse areenalle. Oltiin itseasiassa lähempänä lavaa kuin aluks aateltiin. 5sos alottiki noin puoltuntii sen jälkeen, kun päästiin meidän paikalle. Koko kokemus oli ihan mieletön ja noi kuvat ei ihan välitä sitä tunnelmaa läpi, mutten viittinyt alkaa tuhlaamaan koko esitystä pelkkään kuvaamiseen vaan halusin ite olla siinä fiiliksessä mukana. Lämppärin jälkeen kesti vielä vähän yli puoli tuntia ennenkuin itse 1D alotti. Pakko myöntää, et koko permanto oli aika täyteen ahdattu, mutta ainaki siinä oli tunnelmaa ! Muuten kaikinpuolin aivan ihana kokemus, suosittelen! Mutta tosiaan jos haluaa permannolle, pitää olla valmis seisoskelemaan ja jonottamaan kauan. Konsertin jälkeen lähdettiin ihan hirveen ihmismassan mukana takaisin Solnasta keskustaan ja hotellille päästiin joskus yhden jälkeen ja väsähettiin aika nopeasti. 
Teen tän jälkeen vielä yhden matkapostauksen, joten lisää on tulossa!

2 kommenttia:

  1. olitko kumpana päivänä? :) nimittäin perjantaina 1D alotti 45 min minuutti myöhässä, tunnin sen jälkeen kun 5sos lopetti :-DD

    VastaaPoista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi