20.7.2013

ILMOITUSASIAA

Jotkut tarkkasilmäiset onkin saatannut huomata pientä lisäystä tonne sivupalkkiin. Ei, se ei ole mainos, vaan mut on kutsuttu indiedays inspirationiin! Indiedays on siis tehnyt tälläisen inspiration -sivun jonne valitaan 300 parasta blogia. Arvatkaa vaan hypinkö ilosta, kun mut kutsuttiin sinne! ♥ Tää ei muuta mitenkään mun blogia, eli tuun postailemaan samalla tavalla kuin ennenkin. Asiasta toiseen; Mun pitäisi jossain vaiheessa tehdä toinenkin ostospostaus, koska täältä maaseudun laidalta onkin löytynyt yllättävän paljon kauppoja, hah. :D Tuun siis keskiviikkona takasin kotiin ostospostauksen kera. Tässä kuitenkin vielä pikaisesti päivänasua.

PAITA HOLLISTER l FARKUT BIKBOK

14 kommenttia:

  1. Oi onnea! Kiva että säkin oot mukana! :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Haluaisin korjata että ei ne oo mitään parhaita blogeja XDDD... en mitenkää vähättele tätä sun blogia tai kenenkään muunkaan mutta on useita suositumpia kun sun blogi ja ne eivät ole päässeet sinne. Indiedays inspirationiin on vain koottu 300 blogia mitkä indiedaysin ylläpito on valinnut. Ilmeisesti sinne on yritetty nyt ottaa vähän eri tyylisiäkin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti korjauksesta :D tietenkin kaikilla on eri mielipiteet, mutta aattelin vaan kun toi on suomen johtava blogiportaali.

      Poista
    2. Indiedaysin ylläpito on valinnut 300 blogia, joissa on kaikista inspiroivat kuvat.

      Poista
  3. onnee ja tervetuloa messiin ! :-)

    VastaaPoista
  4. Ja taas mun yksi seuraama blogi pääsi tuonne inspirationiin! :) Tuntuu vaan että kohta joka ikinen blogi jota mä seuraan on siellä, hahaa. :D Siis oikeesti, varmaan viis blogia joita mä seuraan on päässyt tuonne parin viikon sisään. Mut onnee nyt kummiski, sun blogi on kyllä niin mahtava että ansaitsee kunnian! ♥ :)

    VastaaPoista
  5. onnea, sun blogi ansaitsi kyllä päästä sinne! :)

    VastaaPoista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi