3.8.2013

HOW I TAKE & EDIT MY PHOTOS ♡ PART 2

Vuorossa on toinen osa postauksista. Ideana on siis näyttää, että miten otan & editoin kuvani. Postauksesta olisi muuten tullut liian pitkä, joten jaoin sen kahteen osaan. Eka osa kertoi siis miten ja millä asetuksilla kuvaan (jonne pääset tästä). Tää osa kertoo siis miten editoin kuvat.
BEFORE                                                                                                       AFTER
3 1 2 4 5Muokkaan kuviani ipiccyllä ja erikoistehosteet teen pixrl-o-maticilla.
Kuvan koon pienentämisen lisäksi ipiccyllä käytän tota "curves" osuutta. Tää tapahtuu periaatteessa vaan kokeilemalla & sitä viivaa liikuttamalla. Mä rakastan valoisia kuvia ja usein säädänkin kuviin lisää valoisuutta. Varsinkin illalla otettuihin kuviin jolloin luonnonvalo on vähempi laitan paljon valoa.  Haaleisiin kuviin taas laitan enemmän varjoa kuin valoa, että väri tulisi hyvin esiin. Jos kuva on mielestä tylsä tai kaipaa jotain lisää käytän tota pixrl-o-maticia. Sillä saa helposti vaikka niitä valopalloja kuvaan.

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus taas! :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. ihan kiva postaus(: Mua vaan vähän häirittee kun tää blogi on muuttunu niin paljo! Noi kuvat ja tekstit on jotenki liian tukkuisesti yhdessä. esim tuo otsikko/päivänmäärä ja sitten heti alkaa teksti, ne on ihan kiinni toisissaan. Postaukset on muuttuneet mielestäni paljon paremmiksi! ja vielä yks juttu on toi banneri sekin on ihan kiinni tuolla yläkulmassa. Tulee jotenkin ahdas olo. Ei siinä mitään jos tykkäät, äläkä ota millään pahalla, ehdotin vain lukijan kulmasta parannusehdotuksia(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos palautteesta :D oon itekki harkinnu tota, ku tosiaan parit tekstit menee päällekkäin..
      kunhan löydän ton koodinpätkän uudestaan

      Poista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi