29.8.2013

NEW PHONE

1 2 4 3
Mun olikin jo korkea aika vaihtaa kännykkää, kun edellisestä oli näyttö mennyt hajalle ja puhelin muutenkin reistaili. Mietittyäni hetken päädyin uusimpaan iphoneen. Nyt sain vihdoin valkoisen kappaleen, kun sitä oon toivonut jo monta vuotta. Onneksi tuo kuukausimaksu on sen verran kätevä, ettei tarvinut ostoksen jälkeen jäädä kärvistelemään tuhlatun rahan kanssa. Oon tosi tyytyväinen tohon. Kokemuksen perusteella iphonet on ollut mun mielestä parhaita puhelimia enkä voi kieltää sitä nytkään. Muuten, kysymyspostaukseni kaipaa vielä kysymyksiä - piristäkääs päivääni ja käykää heittämässä pari kyssäriä ! (; 

12 kommenttia:

  1. ää mäki tarvisin uuden puhelimen ja mun pitäis ostaa omalla rahalla ja ehotin että ostaisin kuukausierissä mutta äiti ei oikeen luota siihen jos menee vaikka rikki niin sitähän pitäs siltiki maksaa koko aja... niin mitä mieltä sää oot tällasesta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no onhan se tietenkin parasta varmaan maksaa kertaheitolla, mutta meillä ei ainakaan olis varaa semmoseen. :D

      Poista
  2. Kauan se vanha puhelin oli ollu sulla? Ja eikö siihen ois voinnu vaa vaihtaa näytön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaks vuotta ja se tarkottaa sitä, että vakuutus on mennyt umpeen... joten näytön maksaminen saattais maksaa melkein yhtä paljon kuin uusi puhelin.

      Poista
  3. pakkohan se omena on olla!!11

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiks jokainen saa ostaa puhelimen oman maun mukaan? :)

      Poista
  4. Miks kaikki ostaa aina valkosen iphonen? :-D Mun mielest ne näyttää vähä muovisilta... :D haha mut joo ite jos saisin rahaa ni ostasin mustan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite vaan tykkään enemmän valkosista, en tiiä yhtään miksi.

      Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. 'monta vuotta halunnu valkosta puhelinta' öö kaks vuotta oli vaan edellinen. ja se että iphonet on sun mielestä parhaita on jotenkin vähän ristiriitaista jos edellinen kesti vain kaksi vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo kahta vuotta vanha, toivoin valkoista kännyä ennen edellistä iphoneani. ja kyllä iphone on ollut paras puhelin minkä oon omistanut vaikka se kestikin 'vain' kaksi vuotta.

      Poista
  7. Onneks olkoon uudesta kännykästä!

    VastaaPoista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi