22.9.2013

MANY SHADES OF ORANGE

. .. ... .... ..... Tän postauksen vois nyt luokitella sinne pakollisten syyspostausten kansioon. Kuten varmaan tiedätte etten ole mikään suuri syksyfani, mutta onhan mun pakko myöntää että ulkona on ihan nättiä, kun luonto vaihtaa väriä. Extrapiristykseksi lakkasin kynteni oranssiksi uudella kynsilakallani, söin muffinsseja ja tietty kävin ulkona kuvailemassa. Mun blogissa ei oo kyllä pitkään aikaan näkynyt ihan "kunnolla" valokuvattuja kuvia, joten kävin ottamassa pari hassua kuvaa lehdistä & kasveista. Toivottavasti tykkäätte välillä tämänkinlaisista postauksista. :---) 

12 kommenttia:

  1. Aivan ihanat syyskuvat! <3
    Tuli jotenkin todella syksyinen tunnelma :)
    Tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia, ihana postaus! :-)

    VastaaPoista
  3. APUA miten ihania kuvia! En itekkään ennen tykännyt syksystä mutta nykyään tykkään ALKUsyksystä, loppusyksy sitten taas on tuskaa. Ja talvi, kylmyys. D:

    Mutta kuten sanoin, nää sun kuvat on aivan ihania taas :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti ! (--: mäki tavallaan odotan talvea, mutta inhoan sitten taas sitä kylmyyttä.

      Poista
  4. ite rakastan just tälläsiä vuodenaikahehkutus (tai sitten ei-niin-hehkutus, mut anyway :D) postauksia, tosi ihania! :)

    VastaaPoista
  5. "The smell of autumn" <--- niin totta ♥
    ja ihana postaus muutenki♥

    VastaaPoista
  6. Ihan sika ihana blogi! :-) Liityin heti paikalla ja ainakin näin alkuun on noussut kärkikolmikkoon! Aivan iiiiihana! <3

    VastaaPoista
  7. en ymmärrä tämmösiä pakolla tehtyjä syksypostauksia, joka kertoo vaan sen, että bloggaaja haluaa olla samasta muotista kuin muut. tämmöset on kivoja, mut jos bloggaaja ei edes itse pidä syksystä, ni miks hehkuttaa sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite ainaki tykkään lukea tälläsiä 'vuodenaika hehkutus' -postauksia ja aattelin pitkästä aikaa kuvata jotain ja se nyt sattu olemaan syksyn nättejä värejä. :---)

      Poista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi