26.10.2013

BRIGHT CORAL

2 7 4 6 1 NEULE ONLY l FARKUT VERO MODA l KORU SEPPÄLÄ
Löysin Onlyn season salesta aivan ihanan korallin värisen neuleen. Hintaa tolla neuleella oli alunperin 16,95€ mutta se oli alennuksessa 12,95€. Koralli on yks mun lempiväreistä ja piristää mukavasti tätä harmaata & sateista syksyä. Täällä päin lumetkin on sulanut jo pois. Toivotaan, että kohta maa on taas valkoisena! 
En voi uskoa, että syysloma loppuu kohta, vastahan se alko! Vaikken tehnytkään mitään kamalan ihmeellistä syyslomalla, niin oli ihan mukava välillä rentoutuakkin ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Käytiin katsomassa eilen porukalla Itse ilkimys 2 lupaan et oon 15. Iloksemme huomattiin ettei oltu kuitenkaan ainoita hieman vanhempia jotka kävi kattomassa sen ilman lapsia. Ja voin sanoo, et oli ihan mahtava leffa! Sain nauraa siellä vatsani kipeeksi. :--D Käytiin myös myöhemmin kiinalaisessa raflassa syömässä & hyvää oli. Nyt koitan ottaa nää viimeset pari päivää lomasta irti ja hölläillä.
P.S: Toi Story of my life on aivan ihana biisi. ♥ Toivotaan etten kuluta sitä heti loppuun.

14 kommenttia:

  1. Ihana postaus taas,sun blogi on parhautta! :-) <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kuvat!
    Ja tosi kivan näkönen toi paita sun päällä!
    +kiva nuttura :-)

    VastaaPoista
  3. Oon niin ihastunut tähän blogiin!Katon joka päivä ootko tehnyt uuden postauksen ja olin niin onnellinen ku nyt oli tullu tämmöi kiva postaus taas!:) Ihanan pirtee väri tossa neuleessa ja hauska nuttura!♥Haluisin olla säää!!

    VastaaPoista
  4. tää blogi on ihana! tosi kivoja kuvia ja tosi upee ulkoasu! :-)

    VastaaPoista
  5. Ihana tää sun blogi!♡ Hyvä et teet postauksia näinkin usein etkä esim. kerran kolmessa viikossa. Innolla odotan seuraavaa postausta!

    VastaaPoista
  6. Millon tuo Demi on tullu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oisko ollu keskiviikkona? :--D en oo ihan varma

      Poista
  7. sulla on niin täydellinen blogi, oot varmasti nähny tosi paljon vaivaa tän ulkoasun tekemiseen. ihan uskomattoman järjettömän ihana tämä ulkoasu :3 ja toi banneriki on täyttä rakkautta, ja toi kuvien laatu on hirmu hyvä :o rakastan tätä blogia ♥

    http://step-into-mylife.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ♥ kyllä mä jonkun verran näin vaivaa :--D

      Poista
  8. aivan ihana tuo koru! ja sulla on kyllä niin super kiva blogi, että oli pakko liittyä! :3

    http://merppaslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi