30.10.2013

INSPIRATION III

44 33 66 88 11 55 77 22 Mä oon ollu tosi kiireinen kaikkien koulujuttujen & treenien parissa etten oo ehtiny ajatella bloggaamista tai kuvaamista yhtään. Keräsin siis muutamat mua inspiroivat kuvat we♥itistä kollaaseihin kolmanneksi inspispostaukseksi. Mä ainakin tykkään ihan hirveesti katella näitä inspiraatiokuvia, toivottavasti tälläset postaukset on teidänkin mieleen!

14 kommenttia:

  1. ihana kollaasi, millä ohjelmalla teit? :)
    http://veerazz.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mä tykkäsin tosi paljon! :--)
    Tosi ihanat kuvat ja kiva kollaasi!
    Nää inspispostaukset on niin kivoja ; )

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoi kuvii! :) muuten mitä kuvanmuokkausohjelmia käytät?

    VastaaPoista
  4. voisitko tehä postauksen, missä näytät miten teit banneris?:) meinaa toi banneri on ihana♥ ihan huippublogi muutenkin!

    VastaaPoista
  5. En ymmärrä mikset julkassu sitä mun ekaa kommenttia. Se oli täysin asiallinen. Etkö osaa vastaanottaa kritiikkiä????!?!?!?!? Oot aika lapsellinen jos et julkase tätäkään xDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori mutta en oo saanu sulta mitään ensimmäistä kommenttia? teit anonyymei on välillä vähän vaikee erottaa toisistaan, mut kerro nyt ihmeessä se kritiikkis.

      Poista
    2. Että tiesitkö että weheartitistä kuvien kopioiminen on laitonta jos ei linkkaa jokaista kuvaa erikseen. On noillakin kuvilla tekijänoikeudet.

      Poista
    3. useimpien weheartitin kuvien tekijänoikeuksia ei edes enää tiedetä, kun ne on matkustanut kauan netissä. mutta jos persettä kutittaa niin paljon, että on pakko tietää kuka kuvan on sinne laittanu ni paina ihmeessä tosta sivusta ja käy mun weheartit läpi ja kato mitkä noista oon heartannu.

      Poista
    4. No niimpä. Noiden tekijänoikeudet on jo kadonnut netin syövereihin, eikä se oo mikään tekosyy että "no koska en löydä kuvan alkup. tekijää niin jätän sen merkkaamatta."
      puolustitpa typerästi laitonta kopiointia. Onko sun mielestä oikein että kopioisi kuvia toisten blogeista ja puolustelisi sitä sillä että "no käy mun lukulista läpi jos se sun persettä noin kutittaa."

      Poista
    5. ensinnäkin weheartitin kuvien ja blogin kuvien tekijänoikeudet on vähän eri asia enkä vertais niitä toisiinsa. mutta en nyt jaksais väitellä sun kanssa tämmösestä asiasta. jos on ihan pakko väitellä nyt jostaki ni voit vaikka mennä valittamaan tästä asiasta jollekkin muulle joka on laittanut weheartitistä kuvia blogiinsa. (koska niitä löytyy iha mukavasti)

      Poista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi