22.6.2013

MIDSUMMER

4 2 1 3 Moikka kaikille ja hyvää juhannusta! Itse vietin juhannusta kavereiden kanssa grillaten. Pian ois kuitenkin lähtö mökille, jossa yövytään yks yö. Sillä välin voitte laittaa ehdotuksenne kuvapostaukseen. :)

6 kommenttia:

  1. Varmaan oli mukavat grillijuhlat kavereiden kanssa! :) Itse en lähtenyt minnekkään juhannuksena, vaan päätin että nyhjään kotona. :D Mutta toisaalta, ei minua oikein huvittanutkaan lähteä minnekkään juhlimaan juhannusta tai kesäpäiväseisausta. Viime vuonna oli katsomassa kokkoa, mutta se ei ollut mikään miellyttävä kokemus since kaikki oli tuonu koko perheensä mukanaan katsomaan kokkoa, ja siinä sitten kuuntelin palavan puun äänen ohella väsyneiden pikkulasten ja pikkuvauvojen kiljuntaa ja itkua. No jaa, kyllähän minä sain sieltä hyviä kuvia, mutta siinä se.

    Mä en kyllä keksi nyt yhtään mitään ideaa kuvapostaukseen sulle... en ole ikinä itse tehnyt kuvapostausta enkä varmaan siksi saa mitään ideaa. Huoneestanikin jos haluan kuvan, otan sen kalansilmällä ja ei siinä tarvita kuin yksi kuva :D

    + Ihania kuvia... taas! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juhannus on kyllä tavallaan aika tylsä juhla... :D ja ei haittaa vaikket keksisi, mut ne ideat voi olla myös tosi yksinkertasiakin. :D

      + kiitos ♥ (:

      Poista
  2. Aivan ihana postaus taas, tää on ehottomasti yks mun lemppariblogeista! :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Niin ja piti vielä sanoa että aivan jättisuuri plussa, kun jaksat vastailla kommentteihin! Moni bloggaaja ei jostain syystä vastaa edes kysymyksiin, ja siitä jää tosi huono kuva koko blogista. Vaikutat muutenki tosi kivalta ja ihanan persoonallinen blogi! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm, mullekkin jää tommosista blogeista aika huono kuva, ihan niikuin ei vois vähempää kiinnostaa kommentoijiat. ja kiitos ! (:

      Poista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi