6.9.2013

ANSWERS

Mitä blogia oot lukenu kauiten? Varmaan mun kaverin blogia, joka löytyy nimellä greetings from mars. Onko tää sun ensimmäinen blogi? Jos ei, montaa blogia olet pitänyt? Tää on mun eka. Mikä sinua kiehtoo bloggaamisessa eniten? Tietty lukijat & kivat kommentit. Myös valokuvaus ja itse postauksen julkaiseminen on aina kivaa. Millä teet bannerisi? Joko ipiccyllä, picmonkeyllä tai gimpillä. Voisitko tehdä blogiisi enemmän videoita? Oon tosi huono tekemään videoita! Mutta yritän kyllä opetella. Miten olet tehnyt ulkoasun? Etsin netistä eri koodeja ja koodasin sen nykyiseen muotoonsa. Bannerin ja gadgetit oon tehnyt kuvanmuokkausohjelmilla. Mikä sai sut aloittamaan bloggaamisen? Olin lukenut muiden blogeja hetken ja tajusin, että mäkin haluan aloittaa bloggaamisen. Millaisiin blogeihin yleensä liityt? Pääasiassa muoti- ja lifestyleblogeihin joissa on isot ja laadukkaat kuvat. Liitytkö lukijaksi mielummin sellaisiin blogeihin, jossa on paljon lukijoita, vai sellasiin joissa ei oo miltei ollenkaan? Lukijamäärällä ei ole väliä, liityn blogeihin joista tykkään. Muutama lemppariblogis ? Aadaviola, Hennadienna & Annika O. Luetko paljon sun lukijoiden blogeja ? Kyllä mä joitain. Ootko tehnyt jotain sen eteen, että lukijoita tulisi ? Mitä ? Oon mainostanut eri sivuilla. Olisitko yhtä innostunut bloggaaja, vaikka lukijoita olisi alle sata ? Kyllä mä varmaan olisin.

Bloggaus vai valokuvaus? Oon ajatellut nää pitkään tavallaan yhdessä, joten en voi valita vain yhdestä. Lempisuklaa? Fazerin vaalea maitosuklaa, nams. Lempiväri? Ehkäpä turkoosi. Lempibändi? One Direction. Lempilaulaja ja miks? Lana Del Rey, tykkään tosi paljon Lanan äänestä ja persoonallisuudesta. Lempiruoka? Tacot tai kiinalainen ruoka. Lempivaate/vaatteet? Mun hollisterin pitsikauluspaita. Lempijuoma? Smoothiet ! Lempi vuodenaika? Tietenkin kesä. Paras muisto kesästä? Liikaa hyviä muistoja ! Ken vs. Barbie? Ainakin pienenä halusin tietty mielummin barbien kuin kenin. :D Tykkäätkö enemmän syksystä vai keväästä? Tää on vaikee kysymys. Ehkäpä enemmän keväästä, kun saa valmistautua kesään. Lempijogurttisi? Varmaan turkkilainen jogurtti hunajalla. Tietokone vai puhelin? Puhelin. Lempikynsilakka? Tykkään tosi paljon mavalan blue mintistä. Omena vai ananas? Ananas. Paras muisto? Mulla on paljon hyviä muistoja, en voi mainita yhtä parasta. Paras ystävä? En voi valita parasta ystävääkään. Hese vai mäkki? Kumpikin käy :D Kaunein asia kesässä? Auringonsäteet, jotka kimmeltää veteen. Kaunein asia syksyssä? Värikkäät lehdet. Kaunein asia talvessa? Lumisade! Kaunein asia keväässä? Lumen sulaminen ja paljas asfaltti. Paras ripsari? Tykkään L’orealin Volume million lashes –ripsarista. Lempparikirja? En lue kamalasti kirjoja, joten en voi sanoa. Kuka on idolisi ? Ei mulla ole suoranaista idolia. Cara Delevingne on kuitenkin henkilö jota ihailen ! Lemppari- ja inhokkiaine? Lemppariaine varmaankin kuvis tai kässä ja inhokkiaine venäjä. Lemppari- ja inhokkiopettaja? En mä tommosia voi sanoa. :D Paras meikkivoide tms.? Ite tykkään maybellinen fit me –meikkivoiteesta. Paras peiteaine tms.? Max Factorin Pan stick joka näkyi myös elokuun suosikeissa. Paras kulmakynä tms.? En oo käyttänyt kuin yhtä, joten en voi sanoa lemppariani. Käytän kuitenkin We Care Iconin tummanruskeaa. Mistä vuodenajasta tykkäät eniten ja vähiten ? Eniten kesästä ja vähiten varmaan syksystä. Lempiasia huoneessasi? Varmaankin mun taulu joka on myös salakavalasti valaisin. Lempiväri kynsissä ? Turkoosi tai joku vaalea sävy. Canon vai nikon? Itelläni on Nikon, joten pakko sanoa se, haha.

Kauan oot meikannu? Vitosella ja kutosella laitoin satunnaisesti ripsaria, mutta silleen vakituisesti aloin meikkaamaan seiskalla. Eli vähän yli pari vuotta. Harrastatko mitään? Mitä? Bloggauksen lisäksi kiipeilyä. Oletko joskus tavannut idolisi? En. Jos saisit tavata kenet tahansa julkisuudenhenkilön, kenet ottaisit? Riippuu saako olla enemmän kuin yksi. Sitten tietty One Directionin pojat! Uskotko yli luonnollisiin asioihin? Yleensä en. Noloin moka? Haha, näitä on liikaa! Nolaan itteni melkein joka päivä, mahdotonta kertoa. Lyhin koulupäiväs? Ysistä yhteen, eli neljä tuntia. Mitä teet aamulla ensimmäiseksi? entä viimeiseksi? Varmaan pesen hampaat. Viimeiseksi pakkaan repun tai syön. Minkä kännykän omistat? iPhone 5. Milloin olet syntynyt? 25.7.1998. Muut nimesi? Sofia. Lempinimesi? Ei mulla taida olla semmosta. Mikä on sun suurin unelma? Matkustaa ja olla onnellinen. Kuka saa sinut nauramaan ? Ystävät, hauskat videot & kuvat, komedialeffat… melkein mikä vaan. Kamalin kokemuksesi? Ei tuu nyt äkkiseltään mieleen. Varmaan jonkun läheisen kuolema. Oletko ihastunut? En tällä hetkellä. Oletko seurustellut? En. Oletko allerginen jollekin? Mille? En millekkään. Osaatko viheltää? Osaan mä jotenkin. Ootko suosittu ? En ainakaan mun mielestä. Millasii piirteitä arvostat ihmisessä ? Ystävällisyys, huumorintaju, avuliaisuus… Entä millasii piirteitä et voi sietää ? Kaksinaamaisuus on ainakin yksi. Miten kuvailisit sun omaa luonnetta 3 sanalla ? Hauska, ymmärtäväinen, utelias. Mitä pelkäät ? Kaikkea yliluonnollista. Onko sulla sisaruksia? Jos, keitä? Ei ole. Missä päin Suomea asut? Etelä-Suomessa Missä maissa olet käynyt? Ruotsissa, Virossa, Italiassa, Kreikassa ja Iso-Britanniassa. Oletko leikkinyt bratzeillä? Juu.  Mitä kieliä osaat? Englantia, ruotsia ja vähän venäjää. Hoidatko sun hiuksia ? Ne on ihanat :-) Voi kiitos ! Käytän yleensä suihkun jälkeen jätettävää hoitoainetta ja latvoihin hiusseerumia. Unelma-ammattisi? Kiinteistövälittäjä tai joku kaupalliseen alaan liittyvä. Mallin tai näyttelijän työ ois myös ihanaa, mut mä en taida olla oikea ihminen siihen. Oletko mielestäsi hyvä koulussa? Oon mä ihan hyvä. Perheeseesi kuuluu? Äiti, isäpuoli ja kaksi koiraa. Onko vanhempasi eronnut? On. Osaatko trampalla volttia? En ihan. :D Onko sulla korviksia? jos ei aijotko/haluaisitko hankkia semmoset? On mulla kaksi kappaletta molemmissa korvissa.

Jos saisit olla päivän ketä vaan ihminen mikä olisit? Olisin varmaankin joku julkkis, koska haluaisin tietää miltä se tuntuu. Jos vaihtaisit nimesi, mikä olisi uusi nimesi? Varmaan Sofia, mun toinen nimi. Kuunteletko radiota? Joskus. Miksi itkit viimeksi? Taisin katsoa jonkun surullisen elokuvan, oisko Marley & Me ? Koska itkit viimeksi? Ton leffan katoin varmaan pari viikkoa sitten. Pidätkö piirtämisestä? Juu! Entä kokkaamisesta? Siitäkin, vaikken ole kamalan hyvä. Kamalin vaatteesi? Lontoosta saatu ’uniikki paita’ jossa on kaiken maailman pitsiröyhelöä ja lankoja, haha. Mitä outoja juttuja luulit pienenä? Luulin että suomenkielisiä sanoja käännetään englanniksi ottamalla viimeinen kirjain pois. (esim. imuri = imur) :D Upein näkemäsi puu? Haha, mikä kysymys! En osaa kylläkään vastata. Jos sinun pitäisi valita yksi villieläin lemmikiksesi, minkä valitsisit? Laiskiaiset ei taida olla villieläimiä? Ehkäpä leijonan. Seuraatko vloggaajia? Jos, keitä? En seuraa. TOP-3 maat, joihin haluaisit matkustaa? Voisin sanoa top 30 maata! Mutta Pohjois-Amerikka, Ranska, Australia. Mistä useimmiten ostat vaattees ? Zarasta, Bik Bokista, Onlysta, Gina Tricotista, H&Mmästä… Yksi asia minkä ottaisit mukaan autiosaarelle? Puhelimen. Jos saisit/saat joskus lapsii, ni minkä/mitkä nimet antaisit? En tiedä yhtään, en oo miettinyt noin pitkälle. Tykkäätkö kokkaamisesta ja leipomisesta? Juu. Kummasta enemmän? Ehkäpä leipomisesta. Paras reseptisi? Valkosuklaa-dumle muffinsit, nam ! Mihin maahan haluaisit matkustaa? Ensisijassa Yhdysvaltoihin. Voisitko kuvitella asuvasi ulkomailla? Helposti :D Kuunteletko paljon musiikkia? Kyllä. Tärkein tavarasi? Kännykkä. Mitä mieltä oot sun koulusta? Ei sitä nyt ihan paratiisiksi voisi kutsua. Mihin kolmeen kaupunkiin haluisit eniten? Los Angeles, New York, Pariisi. Inhokki laulaja ja miks? Ei mulla ole. Minkä ikäinen haluaisit olla ? Oman ikäinen, eli 15. Haluaisitko palata ajassa taaksepäin? Miksi? Joskus kyllä, voisi tavallaan aloittaa puhtaalta pöydältä.

6 kommenttia:

  1. Et yleensä usko yliluonnollisiin asioihin, mut pelkäät niitä?

    Mut kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pelkään kyllä ja ehkä siks uskottelenki ittelleni ettei niitä ole. :D kiitos !

      Poista
  2. Tosi kivasti toteutit tämän! Sun blogi on mun yks lemppareista! :>

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihana blogi ja oot tosi hyvä bloggaaja! Käyn aina kattomassa että onko sulta tullut uusia postauksia voisitko tehdä videolla my dayn tai my room postauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ! :) mulla on pari my dayta ja huonepostaus kuvina. mutta katotaan ! ;)

      Poista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi