3.9.2013

AUGUST FAVORITES

Moikka! Multa toivottiin joka kuukaisi 'kuukauden suosikit' -postausta, joten päätin että teen sen elokuunakin. Tää kuukausi on mennyt hirveen nopeesti. Koulut ja treenit on alkanut vaikka tuota ensimmäistä ei voi ihan suosikiksi kutsuakaan. Mulla on ollut paljon kiireitä, joten mitään mieltä mullistavaa ei oo tapahtunut. Let's start!

1 Starbucks-muki Tosi kätevä smoothiemuki! Juonkin melkein joka päivä jonkinlaista smoothieta ja tää muki on juuri sopivan kokoinen. Kansi on myös kätevä mulle, koska läikytän ja sotken tosi usein kaikki. Arbonnen päivävoide Oon käyttänyt jo kauan tota arbonnen päivävoidetta, mutta nyt se on tullut tosi tarpeelliseksi mun ihon kuivuuden takia. Vaikka toi on kuivalle iholle, se ei oo yhtään tuhtia, se tuoksuu hyvältä ja siinä on aurinkosuoja.

3Onlyn farkkutakki Jossain postauksessa taisinkin mainita tän farkkutakin kivuudesta. Tosiaan kätevä takki ei niin lämpimällä, mutta ei niin kylmälläkään säällä. Myös tosi kivan näköinen toi onlyn kappale. Veromodan farkut Aivan ihanan tuntuiset jalassa! Toi korkea vyötärö on myös tosi kiva.
  2Garnierin hiusseerumi Hoitaa hiusten latvoja & tuoksu on aivan ihana. Tuntuu aivan kuin silkiltä käsissä ja hiuksissa. Hiuspatukat En tiedä pötkylöjen oikeaa nimeä, mutta mä kutsun noita yksinkertasesti hiuspatukoiksi. (:D) Niillä tulee tosi helposti kiharat ilman lämpöä. Antaa vaan olla hiuksissa yön yli.
  4Kicksin kabukisivellin Aivan ihanan pehmeä ja levittää esimerkiksi puuteria tosi hyvin. Max Factorin Panstick Yllätys, yllätys sain elokuunkin suosikkeihin tungettua peitevoiteen. Tää on kyllä peittävin peitevoide mihin oon ikinä törmännyt eikä hintakaan oo mikään kamala.
  6Lauren Conradin kauneuskirja En yleensä lue kamalasti kirjoja, mutta tää oli hyvä ostos! Tosi hyviä vinkkejä joihin voi aina palata uudestaan ja uudestaan.
  5Viimeisenä muttei vähäisempänä Seppälän kaulakoru! Tosi kiva tylsän asun piristys ja hopeahan sopii melkein kaikkeen. Pitää lisätä ostoslistalle lisää ton tyylisiä koruja, haha.

14 kommenttia:

  1. tosi kivoja tuotteita ja ihana blogi! oon lukenu blogias jo pitkää ja niin tuun lukemaankin! :) mistä oot ostanut ton starbucks-mukin? etin ite samallaista ja olis kiva tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ! (: ostin sen helsinki-vantaan lentokentän starbucksista :)

      Poista
  2. Ihania juttuja, sun hiukset ovat niiiiiiiin ihanat

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogin indiedays inspirationin kautta, ja jään kyllä ihmeessä seurailemaan ja liityn lukijaks :) vaikuttaa ihanalle blogille, oot ihan tajuttoman kaunis :) ja ihana toi starbucks muki, mäkin tahdon <3
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania tavaroita ♥ ja hei minkäs rotuinen tuo koira tossa yhtä vanhemmassa postauksessa on ? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti (: jasmin on cavalier kingcharlesinspanieli

      Poista
  5. mulla on kans noi veromodan vaaleensiniset farkut, mutta onko sulla ollu sitä ongelmaa että ne levenee jotenki kauheesti ? mulla ne on nimittäin levenny sellasiks että ne ei enää näytä jalassa hyvältä, mutta muuten on tosi kivan tuntoset ja ekalla käytöllä mukavatki :/ hinta ja laatu ei kyllä niissä kohdannu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo vielä pessyt niitä kamalan monta kertaa, mutta ei mulla oo yhtään leventynyt tai menettänyt muotoaan. saattaa johtua siitä, että otin vähän napakamman koon.

      Poista
  6. Ihana postaus! Mullakin on noi vero modan farkut ja toi sama farkkutakki, tykkään kans tosi paljo! :-)

    VastaaPoista
  7. Kivoja suosikkeja sulla :--) mulla on muuten samanlaiset farkut vero modasta, mustakin noi on tosi kivat♥ !

    VastaaPoista

Someikonit © koodikielella.blogspot.fi